Help

Nieuwe Site

Er zijn kleine veranderingen gemaakt in de manieren van verzending en betaling. Dit is alleen maar eenvoudiger geworden. Plaats je bestelling zoals gewoonlijk en volg de stappen zoals aangegeven, het wijst zich helemaal vanzelf!

Category: Nieuwe Site

Als je, op de oude site, nog een betaalde bestelling had die nog verzonden moest worden, kun je er vanuit gaan dat het op de normale manier naar je wordt verstuurd.

Category: Nieuwe Site

Zoals je hebt gezien hebben we onze site vernieuwd! We zijn er heel erg blij mee en natuurlijk zijn we super trots. We hebben allemaal hard gewerkt maar mocht je toch ergens nog een foutje tegenkomen *bloos* laat je ons dat dan alsjeblieft weten!? Je kunt ons mailen door hier te klikken.

Category: Nieuwe Site

Dat klopt. Helaas is het niet mogelijk om je bestellingen van de oude site terug te bekijken. Excuses hiervoor!

Category: Nieuwe Site

Tegoedbonnen zijn ook overgenomen van de oude site, de code en het resterende bedrag zijn ongewijzigd! Ook op de nieuwe site zijn de tegoedbonnen onbeperkt geldig!

Category: Nieuwe Site

Kom je er niet uit? Of heb je nog andere vragen of problemen neem dan gerust contact met ons op.

 

Category: Nieuwe Site

Dat is gewoon overgenomen van de oude site, behalve je wachtwoord. Dat wegens veiligheid en privacy redenen. Je kunt direct een nieuw wachtwoord aanmaken om zo weer gebruik te maken van je account.

Category: Nieuwe Site

Load More

 

 

 

preloader