Help

Ruilen

De items dienen in dezelfde staat, inclusief aangehechte prijskaartjes, binnen 60 dagen geretourneerd te zijn. Voor Vintage items geldt een retourtermijn van 4 dagen (exclusief zondag).

Category: Ruilen

Indien je een artikel wenst te ruilen dan zijn de verzendkosten van het nieuwe product voor ons. De retourkosten vergoeden we niet.

Category: Ruilen

Natuurlijk kan dat!

Let op: als je een artikel kiest dat goedkoper is dan het origineel, dan wordt het resterende bedrag terugbetaald via de webshop. Als het artikel dat je kiest duurder is dan het origineel dan kun je het resterende bedrag in de winkel betalen.

Category: Ruilen

Ja, dat kan.

Stuur ons een e-mail zoals bij een standaard ruil, Klantenservice.

Je kunt het item terugsturen naar het onderstaande adres, met een briefje met de tekst ‘RUIL’ met je naam en adres. Voeg ook (een kopie van) de winkelbon toe.

Ilovevintage.nl – Store & Office

Prinsengracht 201

1015DT Amsterdam

Nederland

Category: Ruilen

Retourneren kan op het onderstaande adres, voeg een briefje toe met ‘RUIL’, je naam en ordernummer (of het retourformulier):

Ilovevintage.nl – Store & Office

Prinsengracht 201

1015DT Amsterdam

Nederland

Category: Ruilen

Als je een item wilt ruilen neem dan contact op met onze Klantenservice.
Laat ons weten wat je ordernummer is, welk artikel je wilt ruilen en welk artikel je graag zou willen ontvangen. We controleren de beschikbaarheid en zorgen ervoor dat het artikel voor je opzij wordt gezet.
Het nieuwe artikel wordt zo snel mogelijk na ontvangst van het geretourneerde item (en eventuele aanvullende betaling) verzonden. Het resterende bedrag wordt uiteraard teruggestort op je rekening of met een tegoedbon.

Category: Ruilen
Tag: ruilen

Als we het gewenste artikel niet beschikbaar hebben, dan kun je een ander item kiezen of het item retourneren voor een terugbetaling.

Category: Ruilen

Load More

 

 

 

preloader