Onze missie en visie

I    ❥ Zelfvertrouwen & Blijdschap

Love   ❥ Bewuste mode

Vintage   ❥ Nieuw gemaakte & Echte Vintage Schatten

I ❥ Zelfvertrouwen en blijdschap

 

Ons doel is om van onze wereld een betere plek te maken door geluk en blijdschap te verspreiden.

Het I love vintage-team wil je inspireren door een positive zelfbeeld te creëren, hierbij is het vinden van vreugde in verbluffende modedetails en vakmanschap voor elke vrouw belangrijk. Voel je als een winnaar of winnares, ongeacht de gelegenheid.

Uiterlijk en kleding kunnen een geweldige kracht zijn om je zelfvertrouwen te stimuleren. De I Love Vintage-overtuiging gaat over méér dan het aanbieden van kleding om te dragen; we bieden ook een positieve manier van denken. Dames van over de hele wereld komen naar I Love Vintage om geïnspireerd te raken, voor persoonlijk styling advies, gewoon om plezier te maken in de paskamer of om nieuwe kleding stijlen uit te proberen. Onze specialiteit is vrouwelijke kleding en ervoor zorgen dat je blij bent met je uiterlijk. Sinds we in 2007 zijn begonnen met het stylen van duizenden dames in onze kleedkamers, hebben we geleerd dat het dragen van een kledingstuk dat goed past en je vrouwelijke silhouette volgt, je gelukkig en zelfverzekerd maakt. Zelfvertrouwen en een glimlach staan immers het allermooiste!

Het is onze missie om blijdschap op elke mogelijke manier door te geven. Of je nu onze klant of leverancier bent, wij streven ernaar dat je iets positiefs meeneemt uit onze ontmoeting. Neem gerust altijd contact met ons op via info@ilovevintage.com voor ideeën, feedback of suggesties, we staan te popelen om van je te horen!

Love ❥ Bewuste Mode

Een zelfbewuste vrouw straalt geluk en blijdschap uit. Wanneer innerlijk geluk jouw doel is, is bewuste mode ook een logische keuze in je leven. Als je aan anderen geeft zul je de ware schoonheid van de wereld ontdekken. Natuurlijke en duurzame materialen voelen goed aan op je huid. Een met liefde gemaakte en duurzame jurk brengt zowel jou als anderen geluk. Je weet immers dat iedere persoon die betrokken is geweest bij maakproces daar iets positiefs aan heeft overgehouden. Daarnaast ben je goed bezig voor onze planeet. In al onze zakelijke keuzes willen we zo goed mogelijk zijn voor onze aarde en zo min mogelijk afval produceren. De mensen met wie we samenwerken en de creatieve keuzes die we maken spelen allemaal een rol bij deze missie. Onze doelstelling is om binnen vijf jaar 100% bewuste mode aan te bieden en op weg daarnaartoe zijn we transparant over elk item dat we aanbieden via onze duurzaamheidspiramide. We doen dit vanaf het begin al voor ons eigen, goed gemaakte en duurzame merk BANNOU en zullen in 2019 ook alle andere artikelen uit de winkel labelen.

Vintage ❥ Nieuw Gemaakte & Echte Vintage schatten

Het is onze missie om 100% bewuste mode aan te bieden door:

  1. Duurzame en eerlijke merken;
  2. True vintage treasures.
Onze inspiratie halen we uit originele vintage mode die handgemaakt is en ongelooflijke details bevat die blijk geeft van vakmanschap. Bij de selectie van onze nieuwe merken, zoeken we naar vergelijkbare kwaliteiten van die mode en vakmanschap van vroeger. Dus … onze collectie is een mix van trye vintage en nieuw gemaakte kleding ❥. We streven ernaar om vintage geïnspireerde, maar ook klassieke merken te vinden die dezelfde waarden omarmen als wij. True vintage is natuurlijk ook een duurzame keuze ❥!
preloader